Szállítás és fizetés

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a bankkártyás fizetés átmenetileg szünetel oldalunkon. Megrendelését előre utalással vagy utánvéttel tudja rendezni. Személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával is fizethet. Megértését köszönjük! 

Szállítási és fizetési információk

kiszállítás a megrendelést követő naptól számított 1-5 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel. 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Súly  Szállítási díj
0.1-3 kg 1 490 Ft
3.1-10 kg 1 990 Ft
10.1-25 kg 2 890 Ft
25.1-50 kg 4 990 Ft


 50 kg feletti rendelésnél egyedi árat kalkulálunk.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt termék személyes átvételére ingyenesen van lehetősége az Uzsoki Utcai Kórház I. emeletén található Gyógyászati Segédeszköz Üzletünkben.

A megrendelést követően megadott elérhetőségeinek egyikén jelezzük, amikor a termék készen áll az átvételre.

Kérjük, fektessen nagy hangsúlyt a helyes méret, típus és szín kiválasztására, mert előfordulhat, hogy az átvételkor nem fogjuk tudni módosítási igényét rögtön kiszolgálni! Amennyiben segítségre van szüksége a helyes méret megállapításához, kérjük, szaküzletünkben forduljon kollégáinkhoz.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás

Előre utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Ortofix Bt.
Számlavezető bank: UniCredit Bank
Bankszámlaszám: 
Megjegyzés rovat: Rendelési azonosítód (pl. ORTO1208FIX)

Megrendelésed leadását követően a fenti adatok alapján bátran megkezdheted az átutalást 

vagy

Megvárhatod az utalással a díjbekérőt (24 órán belül küldjük), amely email címedre érkezik, amely szintén tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. 

Rendelésed az átutalás beérkezését követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését, csomagolását. Innen számítjuk az 1-5 nap teljesítési időt.

 

2) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 50 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos előre utalásos fizetési módot. 

Bátorítunk az előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár ez számodra egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megillet téged az elállás joga - leszámítva a higiénés termékeket, amelyek bőrrel való érintkezés után már nem vehetőek vissza. Elállás esetén a termék vételárát megtérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát neked kell gondoskodnod. 

3) Fizetés bolti átvételkor

Amennyiben a személyes átvételt választottad az Uzsoki Utca Kórházban található Gyógyászat Segédeszköz Szaküzletünkben, abban az esetben kétféle fizetési mód áll rendelkezésre megrendelése esetén:

a) Fizetés készpénzben

b) Fizetés bankkártyás POS terminálon

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunkban kizárólag vény nélküli kiszolgálásra van lehetőség. Amennyiben vényt váltana be, azt a Gyógyászati Segédeszköz Szaküzletünkben teheti személyesen szakképzett eladó kollégáinknál.

Köszönjük megértésüket!