Szállítás és fizetés

kiszállítás a megrendelést követő naptól számított 1-5 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel. 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Fizetés bankkártyával a weboldalon

Bármilyen, internetes fizetésre alkalmas bankkártyával tud fizetni. Használhatja telefonját is, amennyiben van GooglePay, vagy ApplePay fiókja.

2) Előre utalás

Előre utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Ortofix Bt.
Számlavezető bank: UniCredit Bank
Bankszámlaszám: 10918001-00000100-93240001
Adószám: 28588159-2-42
Megjegyzés rovat: Rendelési azonosítója (pl. ORTO1234)

Megrendelése leadását követően a fenti adatok alapján bátran megkezdheti az átutalást 

vagy

Megvárhatja a díjbekérőt (24 órán belül küldjük), amely email címére érkezik és szintén tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. 

Rendelése az átutalás beérkezését követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését, csomagolását. Innen számítjuk az 1-5 nap teljesítési időt.

3) Utánvét

Felhívjuk figyelmét, hogy áruházunkban az utánvét 50 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

Amennyiben rendelése értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válassza a biztonságos előre utalásos fizetési módot. 

Bátorítjuk az előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megilleti Önt az elállás joga - leszámítva a higiénés termékeket, amelyek bőrrel való érintkezés után már nem vehetőek vissza. Elállás esetén a termék vételárát megtérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát Önnek kell gondoskodnia. 

4) Fizetés bolti átvételkor

Amennyiben a személyes átvételt választotta az Uzsoki Utca Kórházban található Gyógyászat Segédeszköz Szaküzletünkben, abban az esetben kétféle fizetési mód áll rendelkezésére:

a) Fizetés készpénzben

b) Fizetés bankkártyás POS terminálon: (Visa, Mastercard)

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Hely Szállítási díj
Budapest 1 500 Ft
Pest megye 2 800 Ft


 50 kg feletti rendelésnél egyedi árat kalkulálunk.

 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt termék személyes átvételére ingyenesen van lehetősége az Uzsoki Utcai Kórház I. emeletén található Gyógyászati Segédeszköz Üzletünkben.

A megrendelést követően megadott elérhetőségeinek egyikén jelezzük, amikor a termék készen áll az átvételre.

Kérjük, fektessen nagy hangsúlyt a helyes méret, típus és szín kiválasztására, mert előfordulhat, hogy az átvételkor nem fogjuk tudni módosítási igényét rögtön kiszolgálni! Amennyiben segítségre van szüksége a helyes méret megállapításához, kérjük, elérhetőségeink egyikén vagy szaküzletünkben forduljon kollégáinkhoz.

Webáruházunkban kizárólag vény nélküli kiszolgálásra van lehetőség. Amennyiben vényt váltana be, azt a Gyógyászati Segédeszköz Szaküzletünkben teheti személyesen szakképzett eladó kollégáinknál.

Köszönjük megértésüket!