Szállítás és fizetés

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a bankkártyás fizetés átmenetileg szünetel oldalunkon. Megrendelését előre utalással vagy utánvéttel tudja rendezni. Személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával is fizethet. Megértését köszönjük! 

Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

20 000 Forint feletti vásárlásod ingyenesen kiszállítjuk, amennyiben az előre utalásos / bankkártyás fizetési módot választod. Minden egyéb esetben az alábbi táblázat vonatkozik rendelésedre.

kiszállítás a megrendelést követő naptól számított 1-5 munkanapon történik, amennyiben a megrendelt termék aloldalán más nem szerepel. 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Súly  Szállítási díj
0.1-3 kg 1 390 Ft
3.1-10 kg 1 890 Ft
10.1-25 kg 2 490 Ft
25.1-50 kg 4 990 Ft


 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt termék személyes átvételére ingyenesen van lehetősége az Uzsoki Utcai Kórház I. emeletén található Gyógyászati Segédeszköz Üzletünkben.

A megrendelést követően megadott elérhetőségeinek egyikén jelezzük, amikor a termék készen áll az átvételre.

Kérjük, fektessen nagy hangsúlyt a helyes méret, típus és szín kiválasztására, mert előfordulhat, hogy az átvételkor nem fogjuk tudni módosítási igényét rögtön kiszolgálni! Amennyiben segítségre van szüksége a helyes méret megállapításához, kérjük, szaküzletünkben forduljon kollégáinkhoz.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Oldalunkon az alábbi fizetési módok lehetségesek:

1) Előre utalás

Előre utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett: Ortofix Bt.
Számlavezető bank: UniCredit Bank
Bankszámlaszám: 
Megjegyzés rovat: Rendelési azonosítód (pl. ORTO1208FIX)

Megrendelésed leadását követően a fenti adatok alapján bátran megkezdheted az átutalást 

vagy

Megvárhatod az utalással a díjbekérőt (24 órán belül küldjük), amely email címedre érkezik, amely szintén tartalmazza az átutaláshoz szükséges adatokat. 

Rendelésed az átutalás beérkezését követően válik érvényessé, és kezdjük meg a termékek összekészítését, csomagolását. Innen számítjuk az 1-5 nap teljesítési időt.

 

2) Utánvét

Felhívjuk figyelmed, hogy áruházunkban az utánvét 50 000 Ft értékösszegig megengedett fizetési mód.

FONTOS! Utánvétes rendelésednél a szállítási díjat felszámoljuk a fenti táblázat alapján!

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, utánvétes fizetéssel nem áll módunkban a terméke(ke)t kiszállítani. Kérjük, válaszd a biztonságos előre utalásos, bankkártyás fizetési módot. 

Bátorítunk az előre utalásos vásárlásra. Ma már semmilyen kockázattal nem jár ez számodra egy gazdasági szereplővel szemben, hiszen megillet téged az elállás joga - leszámítva a higiéniés termékeket, amelyek bőrrel való érintkezés után már nem vehetőek vissza. Elállás esetén a termék vételárát megtérítjük. Ennek csupán egy feltétele van, a csomagnak és a terméknek eredeti állapotában kell lennie, amelyről a vásárlónknak, tehát neked kell gondoskodnod. 

3) Fizetés bolti átvételkor

Amennyiben a személyes átvételt választottad az Uzsoki Utca Kórházban található Gyógyászat Segédeszköz Boltunkban, abban az esetben kétféle fizetési mód áll rendelkezésre megrendelése esetén:

a) Fizetés készpénzben

b) Fizetés bankkártyás POS terminálon

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy webáruházunkban kizárólag vény nélküli kiszolgálásra van lehetőség. Amennyiben vényt váltana be, azt a Gyógyászati Segédeszköz üzletünkben teheti személyesen szakképzett eladó kollégáinknál.

Köszönjük megértésüket!