Kapcsolat

Üdvözöljük az Ortofix gyógyászati segédeszköz szaküzlet weboldalán!

Tel: 06 1 273 0102

 

Megközelítés:
1145 Budapest Róna u. 196.
Uzsoki Kórház, főépület (Róna u. felől), I. emelet
Tömegközlekedéssel: 82-es troli (Uzsoki Kórház megálló),
7-es busz (Tisza István tér),
3-mas és 69-es villamos (Nagy Lajos király útja/Erzsébet Királyné útja).
Parkolás: a kórház előtt, fizető parkoló. Zónakód: 1140

View Larger Map

1995 óta működő üzletünk, mely a mexikói úti Ortopéd- Traumatológiai Osztály mellett született, még Dr. Sükösd László tanár úr, majd Dr. Hangody László professzor úr szárnyai alatt kapta meg azt az iránymutatást, hogy a mi hivatásunk is a betegellátás része, nem pedig különálló kereskedelmi egység.

A gyógyászati segédeszköz kiszolgálás nem létezhet a betegellátásban dolgozó – ortopédiai, baleseti, rheumatológiai, geriátriai, onkológiai, sebészeti, fül-orr- gégészeti, urológiai, szülészeti, nőgyógyászati és még számtalan más szakmával történő mindennapi párbeszéd nélkül. Ugyanakkor odafigyelünk a betegeink panaszaira, véleményére mindamellett, hogy egészségüket, jogaikat maximálisan szem előtt tartjuk.

Cégünk nem csak egy gyártó termékeit forgalmazza, hanem igyekszünk minden területen a legjobb minőséget beszerezni, igényesen megválasztani a nálunk kapható eszközöket, hogy így biztosíthassuk minden betegünknek az egyéni, szükség szerinti speciális ellátást, adaptációt.

Az üzletünkben biztosított széles válaszék és a szakképzett munkatársaink segítsége-tanácsai, reményeink szerint minden vásárlónk megelégedését szolgálja.

Amennyiben kérdése, kérése van felénk, az alábbi formula kitöltésével forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink a minden napos betegkiszolgálás mellett igyekeznek majd teljes körűen választ adni Önnek is mihamarabb. Kérjük, telefonon csak indokolt, sürgős esetben keressen bennünket. Amennyiben halaszthatatlan panasza van, legyen kedves az Uzsoki Utcai Kórházban lévő szaküzletünkbe ellátogatni. 

Megértését és figyelmét tisztelettel megköszönve,

Kárpáti Katalin

Ortofix Bt.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL